KULJETUSLIIKE PASI ORANTA KY

 

 

Yrittäjäura sai alkunsa 1979 kun Pasi Oranta perusti nostolavojen vuokraukseen keskittyneen yrityksen ja myöhemmin vuonna 1990 Kuljetusliike Pasi Oranta Ky:n.

 

Ensimmäisenä toimintavuonna yritykseen ostettiin kaksi autoa ja lisättiin nostolavakaluston määrää. Jo alkuajoista lähtien yrityksen palveluihin ovat kuuluneet konttoritarvike-, keittiökaluste- ja pikakuljetukset joita myös tänä päivänä hoidetaan. 

 

1992 yritys luopui nostolavatoiminnasta ja keskittyi pelkästään kuljetuspalveluiden tarjoamiseen. Tämän jälkeen yrityksessä alettiin kehittämään täysin uudenlaista palvelukonseptia, toimistokalusteiden kuljetus- ja asennuspalvelua.

 

2005 yrityksen toimintaa laajennettiin varastohotellipalveluun pakkaus- ja lähetyspalveluineen, pakkaustarvikkeiden myyntiin sekä muuttolaatikoiden vuokraukseen.

 

Ajan myötä luotettavuudella ja toimintavarmuudella yrityksen toiminta kasvoi usean auton kuljetusliikkeeksi ja laajentui kattamaan myös monipuoliset varastointipalvelut.

 

Kuljetusliike Pasi Oranta Ky valittiin 2013 Skal vuoden kuljetusyritykseksi.

 

 

ORANTA LOGISTICS OY

 

 

Yritystoiminnan laajentuessa Kuljetusliike Pasi Oranta Ky:n nimi vaihdettiin v. 2022 Oranta Logistics Oy:ksi kuvastamaan kokonaisvaltaisemmin yrityksen tarjoamia monipuolisia logistiikkapalveluja.

 

Olemme joustava ja monipuolinen perheyritys Salossa, jonka vahvuutena on kyky räätälöidä palveluja erilaisten asiakastarpeiden mukaan. Etsimme asiakkaillemme aina parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

 

Vastuullisena yrityksenä olemme sitoutuneet vähentämään ympäristöä kuormittavia toimia ja etsimme aina optimaalisia ratkaisuja tämän toteuttamiseksi.

 

Tulevaisuuden missiona meillä on kasvaa ja kehittää toimintoja yhä monipuolisemmiksi, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.